A consumat substanțe interzise, iar apoi a anunțat poliția că are halucinații

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce aceștia au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că a consumat substanțe interzise împreună cu un bărbat, conducător al unui autovehicul.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 24 octombrie, femeia de 30 de ani, din orașul Victoria, ar fi acceptat să meargă cu un bărbat, din aceeași localitate, cu autovehiculul pe care îl conducea, într-o zonă limitrofă orașului pentru a purta diverse discuții. În acest cadru, cei doi ar fi consumat substanțe interzise, ceea ce i-a creat femeii stări de halucinație, în urma cărora s-a speriat și a fugit pe jos.

Polițiștii l-au identificat și pe conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, iar în urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a evidențiat prezența în organismul acestuia a două substanțe cu efecte psihoactive.

Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală relativ săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.