Alertă – Traficul prin PTF Isaccea a fost închis total din cauza atacurilor din Ucraina

Traficul prin PTF Isaccea a fost închis total din cauza atacurilor din Ucraina din această noapte, iar cele două bacuri care asigură traversarea Dunării sunt ancorate pe malul românesc, au anunţat reprezentanţii Gărzii de Coastă. 

Atacurile cu drone din ţara vecină au fost vizibile de la Isaccea, iar unii localnici le-au filmat şi au postat imaginile pe reţelele sociale. ”Nu e la noi, e la ei, dar este în apă. Din ce în ce mai aproape”, afirmă un bărbat în timp ce filmează.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au transmis vineri, că din cauza închiderii PTF Isaccea traficul pe ieşire este redirecţionat către Galaţi Rutier.

Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka). Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier. Cele două bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc”, au precizat poliţiştii de frontieră.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au declarat că nu s-au înregistrat apeluri la 112, în zona Isaccea, în urma atacurilor cu drone din noaptea de joi spre vineri, din Ucraina.

Un bărbat din Isaccea a surprins o astfel de explozie de pe malul românesc al Dunării şi a postat imaginile pe o reţea de socializare.

A dat-o în apă, pe barcă, nu ştiu unde a dat-o. A dat-o în mal. Nu e la noi, e la ei, dar este în apă. Din ce în ce mai aproape”, a afirmat bărbatul care a realizat filmarea.