Alexandra Crivineanu: “Minciuna și manipularea lui Coliban continuă”

Referitor la votul nostru de astăzi, al grupului de consilieri locali ai PSD Brașov, facem câteva precizări, pentru ca brașovenii să cunoască adevărul.

PSD Brașov NU se opune construirii patinoarului, ci modului ilegitim în care se comportă USR-ul condus de Coliban.

Dragi brașoveni, votul nostru de abținere de astăzi vine ca urmare a modului în care primarul Coliban alege să se poarte cu membrii Consiliului Local. De mai bine de trei ani de zile, materialele care se află în spatele punctelor de pe ordinea de zi ajung pe masa comisiilor, acolo unde ar trebui dezbătute, cu foarte mare întârziere, uneori chiar și în ziua votului. Așa cum s-a întâmplat și în cazul patinoarului. Astăzi am început cu întârziere ședința de Consiliu, întocmai pentru că nu aveam niciun material gata. La ora 11 era programată începerea ședinței de Consiliu și la ora 11.30 încă se lucra la modificarea memorandumului…Aceasta este administrația USR din Primăria Brașov! Nu este în stare să pună, în termenul legal, la dispoziția consilierilor documentele necesare pentru a fi discutate în comisiile de specialitate ce preced ședința de Consiliu Local.

Eu și colegii mei nu putem vota în alb sau orb, așa cum o fac cei de la USR, având motivația că oricum e bine.

PSD Brașov este pentru transparență și corectitudine! Suntem mereu pentru proiectele benefice pentru brașoveni, dar cu vot în cunoștință de cauză, bazat pe rapoarte de specialitate și documentații semnate, asumate, a precizat consilierul local PSD, Alexandra Crivineanu.