Andrei ANASTASESCU, raport de activitate pentru al doilea an de mandat (FOTO)

Andrei ANASTASESCU, un consilier pentru comunitatea predeleană.

Consilierul local din Predeal, Andrei ANASTASESCU, și-a depus raportul de activitate pentru al doilea an de mandat.

Cupa ATS COLOSSEUM EDITIA I, 4 decembrie 2021, peste 200 de sportivi români și străini, majoritatea cazați în hoteluri și pensiuni din Predeal

Mi-am dorit ca prin acest eveniment sportiv să atrag atenția tuturor copiilor dar și părinților asupra importanței mișcării, sub orice formă. O viață sportivă activă ajută la eliminarea tuturor tentațiilor nocive, din ce în ce mai întâlnite în rândul copiilor și a adolescenților.

De asemenea, prin prezența atâtor sportivi, părinți și antrenori prezenți la cupă, am putut ajuta afacerile locale în a avea activitate atât pe parte de cazare cât și din domeniul alimentației publice.

2.000 de pachete distribuite în județul Brașov

Distribuirea pachetelor pentru persoanele aflate în nevoie sau cu venituri reduse reprezintă o tradiție pentru mine și pentru prietenii care mi-au fost alături de fiecare dată de la inițierea acestui proiect, încă din anul 2017. Printre localitățile în care am ajuns cu distribuirea pachetelor s-au numărat Timișul de Sus și Timișul de Jos.

ACTIVITY SHOW PREDEAL, 28 august 2022, Campionat de Skandenberg, Demonstrație de autoapărare, TIR cu pușca ( concurs cu premii)

Pentru că stațiunea Predeal este “Stațiunea celor 4 anotimpuri”, am considerat că locuitorii acestui oraș trebuie să aibă parte de diversitate. Ținând cont că de peste 5 ani predelenii nu au mai avut parte de zilele orașului, în cel de-al doilea an de mandat mi-am propus să creez evenimente care să aducă puțină culoare stațiunii.

Cei prezenți s-au putut bucura de un concurs de skandenberg cu sportivi profesioniști, veniți din toată țara, dar și de o competiție de TIR cu pușca.

În cadrul evenimentului toți copiii s-au bucurat de o trambulină amplasată special pentru ei.

M-am bucurat că s-au alăturat cu entuziasm și au participat la această activitate și mulți predeleni.

Alături de noi a fost prezent la eveniment și campionul mondial la kickboxing, Ciprian Sora.

Participanții la competiții au fost premiați cu medalii, diplome, cupe și cadouri.

CUPA ATS COLOSSEUM EDITIA a II-a, 29 Octombrie 2022, au participat peste 200 de sportivi. Au luptat și 3 predeleni, unul ieșind campion național

Îmi place să creez tradiții din evenimentele pe care le fac, așa că nu m-am dezis nici de această dată și am continuat cu cea de-a doua ediție a cupei de kickboxing “ATS COLOSSEUM EDITIA a II-a”.

PROIECTUL ANTYBULLYING, cu metode de combatere a fenomenului, în colaborare cu Poliția Predeal și cu Liceul Teoretic “Mihail Săulescu”

Din păcate, bullying-ul a înregistrat o creștere alarmantă în rândul copiilor. Mulți reprezentanți ai școlilor se feresc să recunoască că se confruntă cu o probleme reale care sunt greu de gestionat dacă nu ne unim forțele și care pot afecta generații întregi.

Potrivit ultimelor statistici a reieșit faptul că copiii devin victime ale situațiilor de violență fizică și de amenințare sau ale mesajelor umilitoare transmise online (49%). De asemenea, asistă ca martori (82%) sau comit chiar ei astfel de fapte (27%). 

Am fost personal în fiecare clasă a liceului și am oferit fiecărui elev un material cu o serie de soluții de combatere a fenomenului și i-am informat cu privire la impactul negativ pe care îl generează bullying-ul în rândul copiilor. De asemenea, toți elevii au fost îndrumați sa își canalizeze energia către un sport, asta îi va ajuta sa fie mai încrezători și mai responsabili cu cei din jurul lor.

Al doilea an de mandat a fost unul plin de provocări, în care am învățat multe lucruri în ceea ce privește administrația locală.

Mă bucur că în ședințele de plen am reușit să îmi păstrez integritatea și principiile iar când a fost cazul m-am opus vehement cu riscul ca multora să nu le fie pe plac deciziile pe care le-am luat. Cu toate acestea, vreau să vă asigur, pe voi cei care mi-ați acordat încredere, că v-am reprezentat cu deminitate și am încercat pe cât posibil să ajut la dezvoltarea acestui oraș.  

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și au răspuns pozitiv la acțiunile inițiate de mine, în special colegilor mei Valentin Pop și Cață Georgian pe care vreau să îi asigur, în continuare, de loialitatea mea așa cum am promis încă de la început.