Atelier de film documentar pentru liceeni

Atelierele de film documentar pentru adolescenți organizate de Asociația One World Romania revin anul acesta cu o nouă dimensiune

Cu scopul de a crea noi contexte de schimb intercultural. Și de a contribui la incluziunea socială a refugiaților ucraineni aflați în România. Fiecare dintre cele 4 ateliere (Brașov, Oradea, Timișoara, București) va aduce laolaltă 16 participanți.

Sunt deschise înscrierile pentru atelierul din Brașov. Atelierul se va desfășura în perioada 16 – 20 octombrie, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov. Atelierul este coordonat de Ana Gurdiș (regizoare de film documentar) și Andrei Inizian (regizor și scenarist). Atelierul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani.

Cum se aplică?

În vederea selecției, cei interesați sunt invitați să completeze în limba engleză formularul: https://forms.gle/xqE3AJ3hYME9Yetg6. Atelierul se va desfășura în limba engleză, dar pe tot parcursul acestuia va fi prezent și un shadow teacher (facilitator) vorbitor de limbă ucraineană.

Nu există taxă de înscriere sau de participare. Pentru întrebări legate de aplicație se poate scrie pe adresa atelier@oneworld.ro.