Atenție, șoferi! Restricții pe șosele, în weekend

Ediția cu numărul 52 a Raliului Brașovului vine cu restricții de circulație, în perioada 27-29 octombrie.

Astfel, prima restricție care se impune pe perioada desfășurării TESS Rally Brașov se va aplica în data de 27 octombrie și vizează DF Calea Cetății (Crizbav), în intervalul orar 11:00-18:00.

Sectorul de drum restricționat este cuprins între intersecția Str. Mihai Viteazu cu DC 70, continuând pe DF Calea Cetății până la intrare în cartierul Cutuș.

Prima zi a evenimentului mai aduce o restricție, în intervalul orar 08:00-22:00, a Parcării publice „După ziduri” din Livada Poștei.

Prima zi de concurs, sâmbătă, 28 octombrie, va debuta cu proba specială „Bran”, motiv pentru care în intervalul orar 07:30-18:30, circulația va fi închisă pe DF Calea Haiducilor și DF Pănicer, pe sectorul cuprins între intersecția DC 51 cu Str. Valea Porții.

Restricția cu numărul 3 a primei zile de concurs se concentrează pe același DC 129A, cu anumite excepții, și DF Valea Gârcinului.


Brașov Rally Show se va desfășura în zona cuprinsă sub pasajul Căii Făgărașului și Șoseaua Cristianului, pe un desen complet nou, cu giratorii și viraje naturale, care va oferi un spectacol agreabil celor care vor alege, duminică dimineață, o plimbare până în Bartolomeu”.
au decalarat organizatorii.

Tot în Bartolomeu va avea loc și premierea primilor trei piloți, la finalul raliului, iar festivitatea de premiere a etapei și a sezonului va avea loc la mall-ul din cartierul Tractorul.