Bărbat agresiv, imobilizat de luptătorii serviciului pentru acțiuni speciale (VIDEO)

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale după ce un bărbat, din municipiul Săcele, ar fi amenințat că va incendia locuința. 

Astfel, la data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Săcele au primit o sesizare în care se arăta faptul că un bărbat, de 48 de ani, ar fi provocat un scandal în locuință, în urma căruia și-ar fi alungat soția din imobil.

Neînțelegerile ar fi fost provocate pe fondul consumului de alcool, dar și a unor crize de gelozie, pe care bărbatul le-ar fi manifestat față de partenera de viață.

Pentru lămurirea aspectelor semnalate și pentru restabilirea stării de calm, un echipaj de poliție s-a deplasat în scurt timp la adresa indicată, unde s-a încercat purtarea unor discuții cu bărbatul reclamat, însă acesta nu a fost cooperant.

Bărbatul ar fi fost recalcitrant și față de echipa de intervenție și ar fi amenințat că va incendia locuința sau că se va arunca de la balcon.

Întrucât acest comportament violent al bărbatului a creat o stare de pericol atât pentru persoanele aflate în locuințele învecinate, cât și pentru starea sa de sănătate, a fost solicitată intervenția unei echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov, care a pătruns în locuință și a imobilizat persoana, înainte ca aceasta să întreprindă vreo acțiune, dintre cele cu care amenința.

După intervenția polițiștilor, bărbatul a fost evaluat medical și condus la o unitate medicală de specialitate.

În prezent, persoana se află internată și beneficiază de suportul medical al specialiștilor din domeniu.

sursa: I.P.J. Brașov