Bărbat reținut de polițiști pentru infracțiuni săvârșite la regimul rutier 

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care avea dreptul de a conduce suspendat. 

Acesta a fost depistat conducând autovehiculul pe o stradă din localitatea Ucea de Sus ocazie cu care a a fost verificat în bazele date, întrucât nu a putut prezenta în cadrul controlului permisul de conducere.

În urma verificărilor  efectuate, polițiștii au stabilit că persoana oprită avea preptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a altor abateri săvârșite anterior la regimul rutier.   

Având în vedere aceste aspecte, a fost întocmit un nou dosar penal pe numele celui identificat, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și, în baza materialului probator constituit, a fost dispusă măsurii reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, astfel că a fost fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Ulterior, după prezentarea în fața procurorului de caz, a fost dispusă măsura controlului judiciar. 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora. 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!

Sursa: I.P.J Brașov

Leave A Comment