Braşovul, gazda boxului profesionist de înaltă clasă

Brașovul devine Capitala Boxului Românesc, fiind gazda unui eveniment de neuitat care va rămâne cu siguranță în istoria acestui sport – „Dracula Boxing Show”.

Vineri, 22 septembrie, de la ora 19:00, vă invităm la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov să asistaţi la „Dracula Boxing Show”, o gală profesionistă de box cum nu s-a mai văzut, cu 7 meciuri între cei mai buni pugilişti din România şi adversari de temut.

Cântarul oficial şi conferinţa de presă premergătoare evenimentului vor avea loc pe 21 septembrie, începând cu ora 18:00, la Hotelul Victoria Bulevard din Braşov.

Brașovul se pregătește din nou pentru o seară plină de suspans pe ringul de box! Vă invităm la cea de a 2 a ediție a galei profesioniste de box Dracula Boxing Show !
Pe 22 septembrie, Sala Sporturilor din Brașov va găzdui ca și Main Event un duel incendiar între doi luptători de primă mână: Bogdan Dinu, mândria noastră națională cu 25 de lupte în palmares și Vladimir Toktasynov, reprezentantul Germaniei, cu 8 lupte la activ. Vă așteptăm pe 22 septembrie, ora 19, la Sala Sporturilor Brașov și cu alte meciuri spectaculoase, pentru o seară plină de emoție și tensiune!
”, transmit organizatorii.

Potrivit sursei citate, în Co Main Event vom avea o luptă extraordinară între Daniel Buciuc, un luptător cu renume în boxul românesc, şi Sahin Ugur, un oponent turc plin de curaj.

Intrarea se face începând cu ora 18.00 la Sala Sporturilor Brașov.

Biletele a Gala de vineri seara costă 50 de lei şi sunt disponibile pe iabilet.ro şi la casieria Sălii Sporturilor.

„Dracula Boxing Show” este un eveniment organizat de ACS Ursache Braşov şi co-finanţat de Consiliul Judeţean Braşov.