Câte mii de dolari costă pe oră antrenamentul de tenis cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep? E cel mai scump instructor din lume!

Patrick Mouratoglou, ultimul antrenor al Simonei Halep, oferă lecții private de tenis pentru nişte tarife care nu sunt la îndemâna oricui. Pentru un antrenament de o oră și jumătate, doritorii trebuie să achite o sumă imensă!

Cât costă o şedintă de pregătire cu Patrick Mouratoglou. În acest moment, francezul nu mai colaborează cu nici un sportiv din circuitele ATP și WTA, după ce a încheiat colaborarea cu Holger Rune, iar Simona Halep este suspendată pentru dopaj. Din acest motiv, între 26 octombrie și 15 noiembrie, Patrick Mouratoglou organizează „Patrick’s World Tour”, un turneu în cadrul căruia cei interesați pot lua lecții direct de la reputatul antrenor în Miami (26-28 octombrie), Bahamas (1-3 noiembrie) și Los Angeles (13-15 noiembrie).

Fostul antrenor al Serenei Williams şi al Simoeni Halep cere pentru o ședință de o oră și jumătate de antrenament suma de 7.500 USD.

Francezul oferă și lecții de grup, la preţul de 1.800 USD pe oră, însă condiția este să participe cel puțin patru cursanți.

Cel mai scump individ din lume! Pentru a solicita aceste prețuri, trebuie să presupunem că are de vândut ceva”, scrie Tennis Legend.