Caz șocant: Trei copii au ajuns în comă alcoolică la spital 

Un caz șocant a avut loc duminică seara, în Gura Humorului, când trei copii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani au ajuns în comă alcoolică la spitalul local.

Incidentul a avut loc în urma consumului excesiv de alcool, în urma căruia cei mici au necesitat intervenția de urgență a echipajelor medicale. 

Potrivit informațiilor preliminare, cei trei copii, din județul Harghita, se aflau în vizită în Gura Humorului, împreună cu familiile lor.

Se pare că aceștia au furat o sticlă de doi litri de rachiu și au consumat alcool în exces, până când starea lor de sănătate s-a deteriorat grav. 

Oamenii legii au deschis o anchetă penală în acest caz 

Echipajele medicale au intervenit prompt la fața locului și le-au acordat copiilor primul ajutor necesar, arată monitorulsv.ro.

Ulterior, aceștia au fost transferați la Spitalul Clinic de Urgență din Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate și monitorizare atentă a stării lor. 

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a identifica eventualele neglijențe sau încălcări ale legii care ar fi putut contribui la această situație tragică. 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!

Sursa: realitate.net

Leave A Comment