Concurs de Ciclism de Șosea la Cetatea Brașovului 

Asociația Cetatea Brașovului este bucuroasă să anunțe organizarea unui concurs de ciclism de șosea, eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul programului „Sportul de Masă”. Această competiție, Linia 20,  va avea loc pe data de 5 noiembrie 2023 și va aduce împreună 200 de cicliști pasionați, gata să se alinieze la linia de start pentru a demonstra abilitățile lor în cele două probe: Individual și Contratimp Echipe.

Ora de start pentru proba individuală: 10:00   Livada Postei

Ora de start pentru proba Contratimp Echipe: 14:00

Restrictii de circulatie intre  Brasov si Poiana Brașov 9:40 – 11:00 și 13:40 – 15:30

Această competiție  va oferi cicliștilor și spectatorilor oportunitatea de a se bucura de prima competitie organizata pe clasica urcare ce leaga Brasovul de Poiana Brasov.

Asociația Cetatea Brașovului dorește să mulțumească Primăriei Municipiului Brașov pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concurs, care promovează sportul de masa in comunitatea noastră.

Pentru mai multe informații despre eveniment, înscrieri și alte detalii de organizare, puteți să accesați site-ul www.linia20.ro sau să contactați organizatorii la adresa de e-mail contact@linia20.ro.