„Cornul și laptele” întârzie la Brașov

Fiecare localitate din județ trebuia să emită hotărâri de Consiliu Local prin să-și dea acordul ca administrația județeană să lanseze licitația pentru achiziție la comun, spun autoritățile județene.

Am început procedură de achiziție pentru programul cornul și laptele. A fost o procedură destul de dificilă să primim răspunsul de la cele 58 de localități din județ care să ne spună dacă doresc să organizeze în regie proprie acest program sau doresc să facă prin intermediul Consiliul Județean, pentru că fiecare localitate ar trebui să treacă prin Consiliul Local propriu această decizie. În acest moment am centralizat toată informația din 58 de localități, una e vorba de municipiul Brașov, desigur, dorește să facă asta în regie proprie”,a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu

Autoritățile județene sunt optimiste și speră ca în două luni să fie implementat programul, dar „doar dacă nu vor exista contestații la procedura de licitație”, a mai precizat Ciprian Sterpu.