Debut de sezon cu două victorii pentru echipa de minivolei a CSM Ploieşti!

Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti a debutat, în acest weekend, în ediţia de campionat 2023-2024 din postura de organizatoare a primului turneu stagional din Seria C, Sala „Leonard Doroftei” fiind gazda celor 6 meciuri programate sâmbătă și duminică.

Băieţii pregătiţi de Adrian Moroianu au avut o misiune grea în primul meci de ieri, cedând cu 3-0 în faţa uneia dintre favoritele la titlu, CSŞ Dream Team Tulcea, dar au reuşit, apoi, să câştige celelalte două partide disputate, de fiecare dată cu 3-2: sâmbătă după-amiază, în faţa celor de la CSŞ CS Arcada Galaţi şi duminică, 22 octombrie 2023 în faţa celor de la CSM Constanţa.

Lotul de jucători folosit de Adrian Moroianu în primul turneu al sezonului a fost următorul: Cătălin Beciu, Radu Bratu, Horia Ionescu, Liviu Mihalcea, Alexandru Radu, Teodor Marin, Eduard Teohar, Tudor Popescu, Luca Georgescu şi Mihai Dumitraşcu.

Turneul al 2-lea este programat în perioada 18-19 noiembrie, la Galaţi. Se califică pentru Faza a II-a primele două clasate în fiecare dintre cele şapte serii plus cele mai bune două echipe de pe locul al 3-lea.

sursa: CSM PLOIEȘTI