Din acest weekend se schimbă Mersul Trenurilor

Din acest weekend se schimbă Mersul Trenurilor.

CFR Călători informează că începând cu data de 10 decembrie intră în vigoare noul Mers al Trenurilor, ce va fi valabil până anul viitor, în data de 14 decembrie.

În noul plan vor circula, zilnic, în medie, 1.100 trenuri operate de CFR Călători.

Noutatea adusă în orarul de circulaţie al garniturilor este aceea că au mai apărut încă două rute de InterCity pe relaţia Bucureşti Nord – Galaţi şi Bucureşti Nord – Piatra Neamţ.

În total, au fost proiectate pentru circulația în noul mers de tren un număr de 16 trenuri IC.  

În ceea ce priveşte achiziţionarea biletelor şi planurile tarifare, CFR Călători anunţă că pune la dispoziție o gamă diversă de oferte comerciale (ex. abonamente, card TrenPlus, dus-întors, anticipație), care facilitează mobilitatea spre destinațiile interne dorite.

Și spre destinațiile externe călătorii au la dispoziție o serie de oferte, la tarife avantajoase, spre Moldova, Austria, Germania, Ungaria, Polonia, Cehia, Bulgaria, precum şi oferta Interrail Pass, care reprezintă un abonament valabil în toată Europa sau într-o anumită țară din Europa.

Distribuția de bilete se asigură online, staţii şi agenţii de voiaj CFR Călători, automate de vânzare în gări și distribuitori autorizați cu care sunt încheiate parteneriate pentru vânzarea de bilete.

Broşura „Mersul Trenurilor de Călători 2023-2024” poate fi achiziţionată din principalele gări şi agenţii CFR Călători din București şi din ţară, la preţul de 24 lei.