Doi copii au fost loviți de o mașină, în Brașov

Accident în municipiul Brașov.

UPDATE ora 18:00

Copilul în vârstă de 12 ani a suferit un traumatism cranio cerebral și este în stare comatoasă. Acesta va fi transportat la Spitalul Județean Brașov pentru investigații suplimentare.

Cea de a doua victimă, copilul în vârstă de 16 ani, a suferit ușoare contuzii și escoriații și va fi transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov, potrivit I.S.U. Brașov.

ȘTIRE INIȚIALĂ ora 17:35

La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restricții pe strada Hărmanului, din municipiul Brașov, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident a fost implicat un autovehicul care, în timpul deplasării ar fi acroșat doi pietoni, de 12 și 16 ani, ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă a drumului.

Cele două persoane sunt evaluate medical la acest moment și beneficiază de spijin de specialitate.

La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere Brașov și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea tuturor activităților să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor prezenți, potrivit I.P.J. Brașov.