Ea este femeia cu cel mai lung păr de pe Terra. Tânăra a intrat în Cartea Recordurilor la doar 35 de ani 

Alia Nasirova, o femeie din Ucraina în vârstă de 35 de ani, a fost oficial recunoscută pentru deținerea recordului mondial pentru cel mai lung păr.

Înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness, lungimea părului său impresionant atinge 2,57 metri, depășind chiar și înălțimea sa de 1,65 metri. 

Originară din Ucraina, dar rezidentă în Slovacia, Alia lucrează ca model și artist grafic. 

Recordul ei notabil nu doar că i-a adus faimă, dar și a transformat-o într-un simbol al dedicației și al îngrijirii personale.

Procesul ei de îngrijire a părului este remarcabil de simplu, fiind adaptat pentru a menține sănătatea și strălucirea acestuia fără a recurge la metode chimice sau tratamente termice dure. 

Alia își spală părul o dată pe săptămână, lăsându-l să se usuce natural pe parcursul a 24 de ore.

Aceasta evită folosirea uscătorului de păr sau a altor aparate care încălzesc părul, preferând să-l piaptăne doar când este complet uscat.

Acest regim strict, dar simplu, contribuie la menținerea lungimii și sănătății părului său. 

În ciuda lungimii sale excepționale, Alia își continuă activitățile zilnice cu entuziasm și profesionalism.

Ea își modelează frecvent părul într-un coc simplu și elegant, care îi permite să se miște liber și să își desfășoare activitățile fără restricții.

Prezența ei online este activă și inspirațională, Alia postând regulat pe YouTube și Instagram, unde împărtășește frumusețea și unicitatea părului său cu o audiență globală. 

Deși recordul său este impresionant, nu este cel mai lung păr documentat vreodată.

Acest titlu aparține lui Swami Pandarasannadhi din India, care, în 1949, avea un păr care măsura 7,93 metri.

Totuși, Alia Nasirova continuă să inspire mulți oameni din întreaga lume, demonstrând că dedicarea și îngrijirea personală pot duce la realizări remarcabile. 

Recordul deținut de Alia Nasirova pentru cel mai lung păr nu este doar o realizare personală, ci și o sursă de inspirație pentru cei care urmăresc să-și cultive propria frumusețe naturală și să-și stabilească propriile recorduri în viața de zi cu zi. 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!

Sursa: realitatea.net