Echipa de minivolei băieți a CSM Ploiești, primul meci în deplasare (FOTO)

Echipa de minivolei băieţi a CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu al Seriei C, găzduit de CSŞ CS Arcada Galaţi, bilanţul fiind de o victorie şi două înfrângeri.

Băieţii antrenaţi de Adrian Moroianu au pierdut cu 3-0 în faţa favoritei grupei, CSŞ Dream Team Tulcea, şi cu 3-2 în disputa cu gazdele de la Arcada, pe care le învinseseră la Ploieşti în primul turneu cu acelaşi scor, iar duminică s-au impus cu 3-0 în confruntarea cu CSM Constanţa.

Lotul de jucători folosit de Adrian Moroianu în turneul de la Galaţi a fost următorul: Cătălin Beciu, Radu Bratu, Horia Ionescu, Liviu Mihalcea, Alexandru Radu, Teodor Marin, Eduard Teohar, Tudor Popescu, Luca Georgescu şi Mihai Dumitraşcu.

Turneul al 3-lea este programat în perioada 19-21 ianuarie 2024, la Constanţa. Turneul cu numărul 4 va avea loc în perioada 23-25 februarie 2024, la Tulcea. Se califică pentru Faza a II-a primele două clasate în fiecare dintre cele şapte serii plus cele mai bune două echipe de pe locul al 3-lea.

CSM Ploieşti ocupă în acest moment poziţia secundă în clasamentul Seriei C.

Antrenorul Adrian Moroianu este fost component al primei echipe de volei din provincie care a câștigat campionatul României în anul 1993. Antrenorul nostru a creat la CSM Ploieşti în mai puțin de un an o echipă omogena de copii talentați cărora le poate transmite imensa sa experiență și valoare competițională.