Enya are nevoie de ajutorul nostru! La doar 19 ani suferă de o formă rară de cancer

Enya Budurleanu este o adolescentă din Ploiești care a avut ghinionul să primească un diagnostic necruțător: cancer, cuvântul care sperie pe oricine. Iar în contextul în care acest cuvânt vine la adresa unei fete de doar 19 ani, un exemplu pentru cei din jurul ei și o mândrie pentru familia sa, atunci acest lucru este cu atât mai dureros.

La începutul verii a susținut examenul de bacalaureat la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”, pe care l-a luat cu notă foarte mare iar apoi, pentru câteva sutimi, a pierdut exmenul scris la admiterea la SRI. Își dorea foarte mult o carieră în domeniu. În luna septembrie însă a primit un verdict greu: Carcinom scuamos non-keratinizat de rinofaringe. Mai exact, o formă rară de cancer iar cea mai bună șansă pe care Enya o are este radioterapia cu protoni, o procedură care nu este disponibilă în România.

Costurile tratamentului reprezintă o povară financiară colosală pentru familie, mai ales că, la aceste sume, se vor adăuga și costurile cu transportul, cazarea, mâncarea etc. Știți sau poate ați auzit cât de costisitoare pot fi tratamentele medicale în străinătate.

 „Vă implor, dacă puteți, să contribuiți cu orice sumă, indiferent cât de mică, o puteți face în contul menționat mai jos. Iar chiar dacă resursele financiare nu vă permit, vă rog să oferiți ceva poate la fel de prețios: o rugăciune sinceră și un SHARE, pentru ca mesajul să ajungă la cât mai multe persoane.

În curând, vom porni spre Austria pentru o perioadă de aproximativ două luni, visând la ziua în care ne vom întoarce cu Enya vindecată. Credem că, prin bunătatea și compasiunea oamenilor, minuni pot avea loc. ”, au transmis părinții Enyiei

BUDURLEANU ENYA CRISTIANA

RO55BRDE300SV08408653000

SV 8408653000

SWIFT BRDEROBU

MONEDA RON

Cont Euro

BUDURLEANU IONELA OANA

RO62BACX0000001713695000

BIC/SWIFT BACXROBU