Ești pasionat de literatură și arte vizuale science- fiction? Ești așteptat la a șaptea ediție a Festivalului Național AntareSFest

Evenimentul va avea loc la Brașov, în perioada 5-8 octombrie.

Evenimentul, dedicat literaturii și artelor vizuale science-fiction & fantasy (SF&F) românești, se va desfășura în cea mai mare parte la Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, partener oficial, cu sprijinul și cofinanțarea Consiliului Județean Brașov. Însă, în prima zi a festivalului, discuțiile vor fi purtate în sala festivă Modarom.

„În acest an, festivalul va aborda o temă generoasă, adresată fanilor SF, dar şi celor care sunt implicaţi concret în viitorul urbanistic al oraşelor în care trăim. Timp de patru zile vom discuta despre oraşele viitorului şi viitorul oraşelor, cu focusare pe anticiparea aspectului acestora în 2050, din punct de vedere tehnic, social, al integrării cu natura, al asigurării energiei exclusiv din resurse regenerabile ş.a.m.d. Vom discuta şi despre piaţa de carte SF&F din România şi Europa de Est, împreună cu membrii delegaţiei ce va sosi din Ungaria. Alături de noi va fi şi domnul Alexandru Mironov, invitat special”, a declarat președintele Clubului Antares, Nic Dobre.