Examen pentru postul de șef la Poliția Huși. Cea mai mare notă a fost 5,33! (FOTO)

Poliția orașului Huși a rămas fără conducător, așa că, a fost scos la concurs locul vacant.

La examene s-au prezentat trei persoane care au luat note de 4 și 5. Numai că exigențele concursului au făcut ca niciunul să nu fie, totuși, admis.

Funcția de șef al Poliției municipiului Huși a fost scoasă la concurs și nu unul, ci trei polițiști s-au înscris și s-au arătat dornici să ajungă în postul de conducere.

În urmă cu două zile a avut loc proba interviului bazat pe subiecte profesionale ce țin de managementul resurselor umane în unitățile de poliție, ceea ce, teoretic, ar fi trebuit să fie floare la ureche pentru aspiranți, însă rezultatul a arătat că realitatea nu e deloc așa.

Doi dintre polițiștii chestionați de comisia de examen au fost notați cu 4,00 și, respectiv, 4,28, iar cel de-al treilea, pregătit mult mai serios decât colegii săi, a reușit să treacă de pragul psihologic al notei 4,00 și să ia chiar… 5,33.

Numai că exigențele concursului au făcut ca niciunul să nu fie, totuși, admis pentru funcția de șef al Poliției Huși, dar asta nu îi împiedică să revină cu forțe proaspete la următorul examen, când, cine știe, planetele se vor alinia mai cu noroc.

sursa: realitatea.net