Festivalul „Cultura de Toamnă”, la Cristian

Festivalul „Cultura de Toamnă” va avea loc la Cristian și se va întinde pe trei zile, respectiv vineri, sâmbătă și duminică, în perioada 13-15 octombrie.

Acest festival este dedicat și copiilor, zilnic începând cu ora 17:00 vor fi activități dedicate micuților. Vineri, 13 octombrie, de la ora 17:00 Simona Piron îi invită pe copii la atelierul muzical „Cerc”.

O prezență de seama a evenimentului este trupa Popfolklorica, care aduce împreună un mix de artiști cu influențe și background-uri muzicale diferite. Artiștii interpretează 100% live, un stil construit în jurul muzicii pop, cu elemente din jazz, blues, vintage soul, folk. Repertoriul lor constă în piese originale, dar și coveruri reinterpretate cu instrumental românesc. Popfolklorica este conceptul sub umbrela căruia artistul OVI a reușit să aducă împreună artiști cu stiluri de muzică care variază de la jazz la motown sau soul, cu elemente etno și de folclor. Abordarea Popfolklorica contestă limitele muzicale ale scenei românești, prin versatilitatea instrumentală și doza de energie vibrantă pe care o transmit ca grup. Frontman al conceptului Popfolklorica, Ovi, cu o experiență de peste 25 de ani de live entertainer, vocalist, keyboardist, compozitor și producător muzical în Norvegia, România, Europa, Asia și USA.