Fiica lui Vadim Tudor intră în cursa electorală alături de partidul AUR

Lidia Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, fondatorul şi liderul Partidului România Mare, intră în cursa electorală alături de AUR şi George Simion.

Lidia Tudor a făcut anunţul după parastasul de opt ani al tatălui ei şi a anunţat o alianţă cu AUR, partidul condus de George Simion.

Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi. Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă”, a spus Lidia Tudor la Antena 3.

George Simion a declarat că moştenirea politică lăsată de Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată. „Suntem tineri, vrem să ne construim un viitor și cred că moștenirea lui Vadim Tudor trebuie continuată. De-abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat, şi am fost, aşa cum a spus, vânduţi. Fac echipă și cu Lidia Vadim Tudor, și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor și cu toți cei din generația noastră care au aceleași crezuri”, a spus liderul AUR.