Horia Constantinescu, șeful ANPC, a achiziționat camere spion pentru a-i prinde pe comercianții care vând țigări și alcool minorilor

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a anunțat că a cumpărat camere spion pentru a-i prinde pe comercianții care vând țigări și alcool minorilor.

Horia Constantinescu le declară război comercianților care vând țigări și alcool minorilor. Șeful ANPC a anunțat că a cumpărat camere de filmare spion cu care vor să-i filmeze pe comercianții care încalcă legislația.

Am achiziționat pe banii mei, nu pe banii instituției, pentru că îmi doresc să putem trimite copiii să cumpere țigări și să arătăm că sunt vândute țigări și este vândut alcool minorilor. Și lucrurile acestea ar trebui să-i cutremure pe operatorii economici lipsiți de moralitate. Ei când se duc acasă și își ceartă copilul dacă ar fuma și copiii altora le vindem țigări că trebuie să facem un ban în plus. Ceea ce nu îi dai tu copilului tău nu îi da nici copilului altuia. Și atunci nu țigări, nu alcool, nu alte lucruri.

Cine sunt angajaţii din România care primesc bani de porc, cozonac, vin şi murături. Rămân şi de ţigări! Ce justifică această achiziție pe care am făcut-o pentru că noi nu putem fi în spatele copilului care cumpără țigări filmând cu telefonul că se prinde operatorul economic și atunci o să rugăm copilul să poarte un astfel de echipament. Așa că fiți atenți! Copiii pot avea lucruri trăsnite asupra lor, nu doar să spună”, a declarat șeful ANPC, Horia Constantinescu, pentru Romania Fast-Forward.