Ia românească, un simbol al eleganței la nivel mondial (FOTO+VIDEO)

Pentru români, IA tradițională este şi trebuie să rămână, un simbol național, un element care să ne evidențieze istoria, prezentul, trăinicia și continuitatea, dar şi o caracteristică a viitorului nostru cultural.

Ia românească, împodobită sau nu, cu broderii complexe şi simboluri de o frumuseţe sofisticată, cu o cromatică care împleteşte o diversitate atrăgătoare de nuanţe, tinde să devină un must-have în orice garderobă. Purtată cu ocazia unei plimbări sau la un eveniment special, ia românească se transformă, încet, dar sigur, în piesa centrală a multor ţinute.

În atelierul de creație al Ionelei Bran puteți alege din sute de exemplare, din diferite zone, ii, cămăși, brâuri dar și multe alte accesorii specifice.

Cămășile create în atelierul Ionelei Bran sunt confecționate din cele mai fine materiale, alegând cu atenție culorile și texturile care să reflecte autenticitatea și eleganța acestor obiecte vestimentare. Fiecare cămașă este o operă de artă în sine, cu modele tradiționale și broderii delicate, care spun povești despre istoria și cultura noastră.