Imagini cu Castelul Peleș, pe străzile din Paris, în timpul Cupei Mondiale de Rugby 2023 (FOTO)

Imagini cu Castelul Peleș sunt afișate pe autobuze turistice care circulă pe străzile din Paris, pe perioada Cupei Mondiale la Rugby, într-o campanie derulată de Ministerul român al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, pentru promovarea destinațiilor turistice din România.

Pe afișe apare Castelul Peleș, fotografiat probabil cu drona, imaginile fiind realizate de Paul Antonescu, un fotograf specializat în evenimente, inclusiv nunți și gale corporate. „Lăsați-vă suprinși de România” – este sloganul campaniei, scris în franceză, deasupra imaginii cu castelul de la Sinaia, ridicat de Regele Carol I.

Mai jos, tot în fraceză, turiștii sunt informați că în „mai puțin de 3 ore de zobor” pot ajunge la Castelul Peleș.

Pe afiș apare și vechiul brand turistic al României, cel cu frunza verde și cu sloganul „Explorați grădina Carpaților”, de pe vremea când ministru al Turismului era Elena Udrea. Lângă logo mai este și un cod QR, cu ajutorul căruia probabil că potențialii turiști pot obține pe mobil mai multe informații despre destinațiile din România.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) spune că noua sa campanie outdoor de promovare a României ca destinație turistică în Franța are loc în perioada 6-26 septembrie 2023, pe străzile din Paris.

Sursa: https://economie.hotnews.ro/