Începe Festivalul „Ecoul Pietrei Craiului” 2023, la Zărnești

Cea de-a zecea ediție a Festivalului Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” începe mâine! Anul acesta, festivalul este programat în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, la Casa de Cultură din Zărnești, iar organizatorii promit o ediție de excepție.

Tineri talentați din 25 de județe ale României își vor arăta talentul în cadrul festivalului-concurs, în atenția juriului și a publicului: Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiș și Vâlcea.

În cele trei zile de concurs, participanții, cu vârste cuprinse între 4 si 18 ani, se vor întrece în note muzicale și în pași de dans în cadrul categoriilor: Muzică populară, Pop românesc, Pop internațional, Dans tradițional românesc și Dansuri moderne.

Din juriul celei de-a X-a ediții fac parte artiști și specialiști în lumea spectacolului, precum Sava Negrean Brudașcu, Smaranda Vornicu Shalit, Nicola, Ozana Barabancea sau maestrul Cristian Mihăilescu. Și în acest an, președintele juriului va fi inconfundabila soprană Felicia Filip.