Lista telefoanelor pe care WhatsApp nu va mai funcționa din 24 octombrie

Începând cu data de 24 octombrie 2023, aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite modele de dispozitive Android și iOS.

Compania a furnizat o listă a telefoanelor care nu vor mai beneficia de suportul aplicației.

Pe primul loc în listă se află telefoanele care rulează versiuni învechite de sistem de operare. Utilizatorii care încă utilizează Android 4.1 vor trebui să migreze la versiunea următoare, respectiv Android 5.0, pentru a continua să poată utiliza aplicația WhatsApp. Aceste modificări vor deveni efective începând cu data de 24 octombrie 2023.

Începând cu data de 24 octombrie 2023, WhatsApp va opri accesul la aplicație pentru utilizatorii care rulează o versiune mai veche de Android 5.0 pe dispozitivul lor.

Înainte ca WhatsApp să devină inaccesibil pe dispozitivul tău, vei primi o notificare din partea reprezentanților companiei, care te va informa că sistemul de operare al dispozitivului tău nu mai este compatibil cu WhatsApp. 

Cei interesați să-și recâștige accesul la aplicație vor putea face acest lucru prin simpla actualizare a sistemului de operare al dispozitivului lor.