„Locul meu în lume” – campanie de strângere de fonduri pentru copiii defavorizaţi

Asociaţia Turul Madar din Sfântu Gheorghe a lansat campania de strângere de fonduri „Locul meu în lume”, cu scopul de a strânge cel puţin 1.800 de euro şi a organiza o excursie pentru copiii defavorizaţi din judeţ.

Reprezentanţii asociaţiei au menţionat că foarte mulţi copii nu avut parte niciodată de o astfel de experienţă, iar cei care vor să sprijine proiectul pot face o donaţie de 2 euro prin SMS.

Cea mai recentă campanie de strângere de fonduri a Asociaţia Turul Madar este „Locul meu în lume „, care se concentrează asupra copiilor care provin din medii defavorizate. Asociaţia se angajează să îmbunătăţească şi să îmbogăţească viaţa copiilor care trăiesc în condiţii modeste sau care nu au acces la activităţi recreative sănătoase. Oricine poate face o donaţie de doar 2 euro, trimiţând cuvântul TURUL prin SMS la numărul de 8834, contribuind la organizarea unei excursii de o zi pentru copii„, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Campania vizează copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani din mai multe localităţi din judeţ, printre care Aita Mare, Aita Medie, Baraolt, Târgu Secuiesc şi Sfântu Gheorghe, cărora membrii asociaţiei doresc să le ofere „posibilitatea de a explora lumea, de a dobândi noi experienţe şi o nouă perspectivă asupra vieţii şi a mediului în care trăiesc”.