Mâine, din nou, „Miercurea brașovenilor”

Miercuri, brașovenii schiază și se dau cu placa cu o reducere de 50% din valoarea ski-pass-ului.

Starea pârtiilor este bună, mai ales că în ultimele două zile s-au înregistrat temperaturi negative, care au permis funcționarea non-stop a instalațiilor de producere a zăpezii artificiale.

Din acest sezon Municipalitatea și Ana Teleferic au introdus și alte facilități, pe lângă cele pentru brașoveni, pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, care vor beneficia de reduceri la plata de skipass-uri, iar pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, Ana Teleferic va organiza evenimente dedicate pe pârtiile pentru începători.

Totodată, a fost introdusă cartela de sezon, personalizată și netransmisibilă, care le permite celor ce își doresc să schieze foarte mult sau fac schi de performanță să se bucure de un cost redus pentru ziua de schi.

Instalații pe cablu și de unde procurăm bilet

Funcționează telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Bradul și Stadion. Ultima urcare va fi la ora 16.00.

Pentru achiziționarea ski-pass-urilor, există în total 3 puncte de vânzare (casieriile de la telegondolă, de la telecabina Kanzel și de la telecabina Capra Neagră).

În plus, pentru recuperarea garanției de 20 lei plătită pentru ski-pass, pe lângă casierii vor funcționa și două automate, la telecabina Capra Neagră și la telegondolă. La toate casieriile este posibilă și plata cu cardul.

Brașovenii care doresc să își achiziționeze cartelele cu reducerea de 50%, care se aplică în fiecare zi de miercuri, trebuie să prezinte și buletinul de identitate la ghișeu, când fac această achiziție.

Cei care doresc să își încarce ski-pass-urile o pot face și online, pe platforma www.skibv.ro. utilizatorii își pot încărca online ski-pass-urile și cu abonamente, nu doar cu puncte, fie cu intervale orare, fie cu ore sau zile. Utilizatorul are posibilitatea să-și creeze un cont, printr-o procedură simplă, care presupune doar introducerea adresei de e-mail. Sistemul generează automat un link de confirmare, trimis pe e-mail, care permite apoi setarea unei parole și înregistrarea în cont. Mai multe detalii, inclusiv un tutorial care prezintă modul de creare a contului și de încărcare a ski-pass-ului, găsiți pe www.skibv.ro.

Din a doua parte a acestei luni vor fi funcționale și cele două automate amplasate în parcarea multietajată din Poiana de Jos.