McDonald’s, anunțul așteptat de toți românii iubitori de fast-food. Ce se întâmplă dacă nu primești comanda în 90 de secunde la drive-thru

Iubitorii de fast-food sunt în culmea fericirii după anunțul făcut de McDonald’s România.

Lanțul de restaurante a pornit o campanie care i-a bucurat foarte tare pe români.

McDonald’s, anunțul așteptat de toți românii iubitori de fast-food. Cine comandă produse de la drive-thru va avea parte de o surpriză, dacă comanda nu va fi gata în 90 de secunde.

McDonald’s: „Servire în 90 de secunde sau Big Mac”

Campania McDonald’s România i-a bucurat foarte tare pe pofticioși. Cei care își comandă mâncare de la drive-thru și nu primesc comanda în 90 de secunde vor primi un Big Mac gratuit.

Pe locuri, fii gata, comandă! Hai la Drive-Thru și, dacă nu e gata comanda în 90 de secunde, primești un BigMac gratis”, se arată în anunțul făcut de McDonald’s România.

Campania lansată de McDonald’s se numește „Servire în 90 de secunde sau Big Mac” și, potrivit regulamentului, se desfășoară în perioada 06.11.2023, ora 07:00 – 26.11.2023, ora 23:59. De asemenea, pofticioșii trebuie să știe că promoția este valabilă exclusiv pe linia de drive a Restaurantelor McDonald’s Drive Thru de pe teritoriul României și se adresează persoanelor fizice, clienți McDonald’s care achiziționează orice produs pe linia de Drive a oricăruia dintre Restauratele Participante.

Ca să participe la campanie, clienții restaurantului fast-food trebuie să parcurgă următorii pași: să achiziționeze orice produs pe linia de drive, direct din autoturism, iar în cazul în care comanda nu-i este onorată în 90 de secunde, clientului i se va acorda, în limita stocului disponibil, un cupon în schimbul căruia, oricând în perioada 06.11.2023 – 03.12.2023, va primi un sandviș Big Mac.

E important de precizat faptul că intervalul de 90 de secunde se calculează din momentul înmânării bonului fiscal aferent tranzacției și până la primirea comenzii, fiind atestat de cronometrul ce va fi pus la dispoziția participantului. De asemenea, se va acorda un singur cupon pentru fiecare comandă neonorată în termenul de 90 de secunde, indiferent de numărul produselor care alcătuiesc comanda. De știut este și faptul că acest cupon se acordă doar în situația în care neonorarea comenzii este imputabilă Organizatorului.