Meniul servit de studenții Academiei de Poliție: larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător

Ambulanțe chemate la Academia de Poliție, pentru a treia noapte la rând.

Studenții s-au simțit rău după ce li s-a servit mâncare alterată.

Viermi și carne alterată, asta au avut în meniu studenții de la Academia de Poliție. Sindicatul Europol a sesizat imediat autoritățile și a cerut să fie luate măsuri urgente. 

Europol a acuzat Ministerul de Interne că nu a luat atitudine față de condițiile la care sunt supuși studenții. Sindicaliștii susțin de asemenea că unii oficiali din Ministerul de Interne vor să ascundă problemele de la Academia de Poliție.

Scandalul vine după ce, în urmă cu câteva zile, peste 50 de studenți de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București au ajuns la Spitalul Matei Balș cu stări de vomă și dureri de cap

Umilință, bătaie de joc, căprărie și mâncare similară cu ce se primea în lagărele de muncă din perioada comunistă.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării.

În meniul primit azi, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător. Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă „mâncare”, ce se aseamănă cu lăturile.

Acum poate veți înțelege de ce i s-a vândut gogoși viceprim-ministrului Predoiu cu privire la „beneficiile” militarizării Academiei de Poliție. De fapt scopul celor din linia doi a MAI, este de a băga pumnul în gură studenților și de a nu mai ieși mizeria la suprafață.

Am sesizat toate autoritățile cu atribuții în domeniu și sperăm că nu se va mușamaliza și acest caz, la fel ca cel din toamna anului trecut când studenții au fost înghesuiți câte 16 în dormitoare, mai rău ca pușcăriașii, în condiții insalubre„, a scris sindicatul pe pagina sa de Facebook.