„Miercurea brașovenilor”, în Poiana Brașov

De mâine, 6 decembrie, începe programul „Miercurea brașovenilor”, derulat de Primăria Brașov și ANA Teleferic, în cadrul căruia iubitorii sporturilor de iarnă cu domiciliul în Brașov vor putea schia sau să se dea cu placa la tarife reduse cu 50%.

Având în vedere temperaturile favorabile, care au permis producerea de zăpadă artificială, în acest moment pârtiile din partea superioară au un strat de zăpadă bătută de peste 25 de cm, astfel că de ,,Miercurea brașovenilor” se va schia în condiții bune.

„De mâine începe ziua dedicată iubitorilor de schi și snowboard din Brașov, «Miercurea brașovenilo», ziua în care, deși oricine poate schia, brașovenii plătesc doar jumătate din tarifele de transport pe cablu. Este un program așteptat de mult timp de schiorii și snowboard-erii din orașul nostru și mă bucur pentru că am reușit, în urma negocierii cu Ana Teleferic, care deține majoritatea sistemelor de transport pe cablu, să oferim această facilitate. Vă așteptăm mâine să vă bucurați de un schi de calitate pe pârtiile din partea superioară, care au un strat consistent de zăpadă, produsă în ultimele două zile“, a declarat primarul Allen Coliban.

Se va putea schia în zona superioară a pârtiilor Lupului și Drumul Roșu, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri), precum și pe pârtiile Kanzel și Doamnei (cu acces la telescaunul Ruia). De asemenea, vor fi deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Din a doua parte a acestei luni vor fi funcționale și cele două automate amplasate în parcarea multietajată din Poiana de Jos.