Mihai Albu are cancer. Designerul a fost operat cu puțin timp în urmă. Primele declarații

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer.

Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții în urmă cu puțin timp. Anunțul despre starea sa de sănătate a fost făcut chiar de designer pe rețelele sociale.

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a fost operat în urmă cu puțin timp, după cum a dezvăluit chiar el.

Designerul a povestit experiența trăită pe rețelele sociale, unde s-a arătat extrem de optimist și încrezător în faptul că va reuși să învingă în această luptă grea.

Diagnosticul i-a fost pus de medici după un control de rutină. După mai multe investigații, medicii i-au pus diagnosticul de adenocarcinom, o formă malignă de cancer de prostată.

Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

În momentul de față, Mihai Albu se află în perioada de convalescență și e monitorizat în permanență de echipa chirurgicală.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!

Leave A Comment