Moș Crăciun a ajuns la copiii din comuna Hărman (VIDEO)

Serbarea de Crăciun din comuna Hărman a fost un eveniment plin de emoții pentru cei prezenți.

Într-o atmosferă magică, Moș Crăciun și-a făcut o apariție specială, bucurându-se alături de micuți de momente unice. Ghidată de colindele încântătoare, serbarea a fost un prilej de bucurie și încântare pentru toți cei prezenți.

De la cei mai mici la cei mai mari, toți au fost implicați și au adus un strop de magie. Cu inimile pline de emoții, micuții au pregătit cu mare grijă colindele pe care le-au cântat, aducând un zâmbet pe buzele tuturor celor prezenți.

Momentul așteptat cu nerăbdare de copii a fost sosirea Moșului. Cu sacul plin de daruri, Moș Crăciun a făcut deliciul celor mici, care au primit cu bucurie și nerăbdare cadourile mult dorite.

Primarul comunei Hărman a fost prezent de la începutul serbării și până la sfârșit, bucurându-se de fiecare moment și interacționând cu toți cei prezenți.

Serbarea de Crăciun la Hărman a fost un moment de neuitat pentru copii și părinți. Într-o atmosferă relaxată și plină de bucurie, cei prezenți au simțit magia sărbătorilor și au fost încântați de frumusețea momentelor petrecute împreună.