Noul centru de evenimente de pe Domeniul 3 Stejari – Dâmbu Morii a fost deschis oficial

Investiție de anvergură în județul Brașov în domeniul HORECA și al evenimentelor de clasă.

Vineri 20 octombrie, într-o zi superbă de toamnă, peste 300 de invitați din toată țara au răspuns afirmativ invitației pentru a sărbători acest moment special.

Inaugurarea a început cu scurte discursuri ale proprietarilor și reprezentanților locali, iar apoi oaspeții au fost invitați să exploreze facilitățile, să descopere cele două noi săli de evenimente Golden Oak, o sală modulară cu o capacitate maximă de 450 de persoane, și Diamond Oak unde se pot organiza evenimente mai intime cu maxim 190 de invitați, și să se bucure de gama largă de activități pregătite special pentru această ocazie.

Evenimentul a fost moderat de Diana Munteanu și Liviu Vârciu, cel care spre final a și bucurat audiența cu o selecție de melodii bine cunoscute din repertoriul său. Printre invitații speciali care au susținut momente artistice s-au numărat Ștefan Stan, câștigătorul din 2011 al primului show Vocea României și noua sa parteneră de scenă Georgiana Munteanu. Prezența lui Ștefan Stan la evenimentul de Grand Opening nu este una întâmplătoare, acesta având legături strânse cu această locație, fiind invitat și în 2012 la evenimentul de deschidere oficială a domeniului 3 Stejari.

Gazdele au gândit și surprize culinare pentru invitații care au fost răsfățați cu un meniu excelent format din gustări calde și reci și băuturi rafinate. Totul a continuat cu o degustare de vinuri și un live cooking show by Iulian Olaru, momente muzicale susținute de excelenta trupă Kontraband și de artistul Cornel Palade și s-au încheiat cu un magnific foc de artificii.

Cu o locație pitorească în mijlocul naturii, noul centru de evenimente de pe domeniul 3 Stejari este destinat să devină un punct de referință pentru organizarea de nunți, botezuri, petreceri private și chiar conferințe de afaceri și lansări de produse. Dotat cu cele mai moderne facilități și infrastructură de înaltă calitate, acest centru de evenimente promite să ofere clienților o experiență de neuitat.

Pentru a oferi o experiență completă oaspeților, centrul de evenimente este înconjurată de o frumoasă grădină, unde invitații se pot relaxa și bucura de aerul proaspăt al naturii. Aici se pot organiza cocktail-uri în aer liber, seri tradiționale cu grătar și muzică live sau oaspeții se pot bucura de un moment de liniște. 

Mai multe informații despre locație, sau pentru a rezerva sau verifica disponibilitatea sălilor Golden Oak și Diamond Oak puteți suna la numerele de telefon 0751 511 479 sau 0757 042 275.

Adresa 3 Stejari este: str. Col. Kiss Sandor 102, Brașov zona Dâmbu Morii.