O casă şi o anexă gospodărească în flăcări, în cartierul Tractorul

În această seară, echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov au fost alertate și au intervenit rapid pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit pe strada Al. Ciurcu, în cartierul Tractorul din municipiul Brașov.

La fața locului s-au deplasat imediat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj SMURD. Echipele operative au constatat că ard intens o casă și o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, cu degajare mare de fum.

Incendiul a fost rapid localizat, iar echipajele ISU Brașov acționează în prezent pentru lichidarea completă a acestuia. Din fericire, până în acest moment, nu s-au înregistrat victime.

Un aspect notabil este faptul că, conform unor surse, în anexa gospodărească afectată se aflau mai multe butelii, ceea ce a sporit gradul de pericol al intervenției. Cu toate acestea, eforturile coordonate ale echipajelor de intervenție au asigurat controlul situației și au limitat extinderea incendiului.