O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. „A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore” 

Gimnasta María Herranz Gómez a mers cu echipa națională la Campionatele Mondiale de Gimnastică, proba de trambulină. 

Tânăra gimnastă María Herranz Gómez, în vârstă de 17 ani, a murit joi la Spitalul Universitar din Guadalajara, Mexic, ca urmare a meningitei, după cum a informat primăria din Cabanillas del Campo. 

„Maria ne-a părăsit brusc din cauza unei meningite teribile, care a luat-o de lângă noi în doar 24 de ore, lăsând orașul într-o tristețe de neconsolat”, se arată în comunicatul primăriei. 

Gimnasta de trambulină, membră a clubului Ruditramp din Cabanillas del Campo, a mers în deplasare cu echipa spaniolă la Campionatele Mondiale de la Birmingham în noiembrie, la categoria de vârstă între 17 și 21 de ani.

A terminat, împreună cu Carmen Hernández, pe locul 26. 

La campionatul spaniol din anul trecut, a ocupat locul patru la dublu și cu echipa la trambulină și pe locul cinci la sincronizare, făcând echipă cu aceeași Carmen Hernández. 

„Primăria din Cabanillas del Campo își exprimă cea mai profundă durere și suferință pentru o asemenea circumstanță tragică și își transmite sincerele condoleanțe întregii familii și prietenilor Mariei, în special părinților săi, Raquel și Alfonso, frățiorului său și bunicilor, unchilor și verișorilor săi, mulți dintre ei vecini ai municipiului.

Ne exprimăm, de asemenea, condoleanțele colegilor ei de școală, atât din Guadalajara, cât și cei anteriori, de la școala San Blas de Cabanillas, și întregii familii a clubului Ruditramp”, se arată în comunicatul Primăriei. 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!

Sursa: realitateasportiva.net