Opera Națională București, în premieră la Opera Brașov

Opera Națională București va fi pentru prima dată la Opera Brașov, cu un spectacol de dans contemporan! Sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 18.30, în cadrul Festivalului de Operă, Operetă și Balet, brașovenii vor putea vedea un spectacol coupé de dans contemporan: „Tango. Radio and Juliet”, în coregrafia lui Edward Clug.

Purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma:

Tango. Radio & Juliet este un spectacol ce unește două coregrafii create de Edward Clug, un artist de origine română stabilit în Slovenia, în care se regăsesc elemente de teatru și dans contemporan, precum și fragmente muzicale extrem de diverse ca gen, de la Astor Piazzolla, până la Goran Bregovic și Radiohead. Tangoul, unul dintre cele mai pasionale dansuri din lume și eternii îndrăgostiți Romeo și Julieta se întâlnesc, astfel, într-un mod inedit în spectacolul Tango. Radio & Juliet, pentru a da viață celor mai puternice și contradictorii stări: pasiune, iubire, deziluzie, singurătate„.

Pentru acest eveniment mai sunt foarte puține bilete disponibile. Costul unuia este cuprins între 70 și 100 de lei, în funcție de locul din sală.