Oportunitate pentru elevii brașoveni: program de leadership personal „Leaders Explore”

Elevii de liceu din Brașov sunt așteptați să se înscrie și să participe la a VI-a ediție a programului Leaders Explore pentru elevi, o experiență de autocunoaștere și leadership personal adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, dornici să își identifice drumul în carieră potrivit cu personalitatea și abilitățile lor.

Leaders Explore pentru elevi cuprinde 9 zile de activități în format fizic și online, dintre care 7 zile de workshop-uri, întâlniri cu lideri și exerciții prin intermediul cărora participanții își dezvoltă competențe precum autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, inteligență emoțională, abilități de comunicare, lucru în echipă și spirit de inițiativă.            .

O zi specială în cadrul programului este ziua de inspirație pentru viitor, în care are loc „Biblioteca vie”, un modul în care elevii se întâlnesc cu specialiști din diverse domenii de interes pentru viitorul lor, care prin exemplul lor personal și profesional îi pot inspira sau motiva în alegerile pe care le fac

Înscrierile în program se fac până pe data de 20 noiembrie 2023 prin completarea formularului disponibil pe platforma online www.leaders.ro/elevi. 

În total, 30 de elevi de liceu din Brașov din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a sunt așteptați să participe în program.

Din 2017 până în prezent, peste 3400 de elevi de liceu din întreaga țară au absolvit programul Leaders Explore© pentru elevi, în cadrul căruia au fost implementate peste 150  de proiecte în comunitate.

În Brașov, programul se desfășoară pentru al șaselea an consecutiv.

Alături de Brașov, alte 7 orașe din țară găzduiesc ediția de anul acesta a programului Leaders Explore pentru elevi.

Tinerii interesați să afle mai multe detalii despre program sunt invitați să acceseze www.leaders.ro/elevi.