Percheziții în Prahova și Brașov

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Secția 4 Poliție Ploiești și Secția Rurală de Poliție Drajna pun în executare, astăzi, trei mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Activitățile se desfășoară în două cauze penale diferite.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna pun în executare două mandate de percheziție domiciliară, într-o comună din județul Prahova și într-o comună din județul Brașov, la locuințele unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 5 spre 6 octombrie a.c., un bărbat, de 45 de ani, ar fi sustras mai multe componente de pe un tractor forestier, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei, au informat reprezentanții Poliției.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 4 de Poliție Ploiești pun în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 5 iulie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 33 de ani, ar fi sustras un catalizator auto al unui autoturism parcat pe o stradă din municipiu, au explicat reprezentanții IGPR. În ambele cauze, se vor efectua audieri.