Petrecere „horror”… la Castelul Bran

Sfârşitul lunii octombrie aduce în prim plan sărbătoarea de Halloween. Împrumutată de pe continentul american, a devenit una dintre cele mai cunoscute sărbători la nivel mondial.

La noi în ţară una dintre destinaţiile preferate pentru petrecerile tematice de Halloween este Castelul Bran, iar evenimentele dedicate sărbătorii vor avea loc în weekendul 28-29 octombrie. Cei mai curajoşi adulţi sunt invitaţi să facă un tur special în Tunelul Timpului, pe care dacă îl vor parcurge în întregime, vor fi rasplătiţi cu shoturi de vodca neagră.

28 octombrie este recomandat adulţilor, deşi sunt bine venite şi familiile cu copii. Turul special, de data aceasta şi pentru prima oară în istorie, va începe de la ora 9.00 dimineaţa şi se va termina la miezul nopţii, atunci când se va face ultima intrare. Pe parcursul întregii zile, Castelul Bran va avea obloanele trase şi luminile scăzute, vor fi actori care vor interacţiona cu vizitatorii, efecte video şi sonore, decorurile de Halloween cu care ne-am obişnuit deja publicul. Seara, în Parcul Regal de la ora 21.00, în cortul pe care îl amplasăm an de an, aşteptăm undeva la 1.000 de participanţi pentru Halloween Party. Evenimentul este destinat exclusiv adulţilor. Duminică, în intervalul orar 9:00-16:00, Castelul Bran organizează pentru prima oară, <<Halloweenul copiilor>>. Este un eveniment dedicat familiilor cu copii, îşi păstrează cumva aceleaşi decoruri şi venim cu alţi actori şi alţi animatori dedicaţi pentru activităţi cu copiii, a declarat purtătorul de cuvânt al Castelului Bran, Alexandru Prişcu.

Biletele de intrare, în funcţie de programul ales, variază între 100 şi 600 de lei şi pot fi achiziţionate din timp, online sau pe loc, în ziua evenimentului.