Programul Aeroportului Ghimbav ar putea fi prelungit până aproape de miezul nopții

Programul Aeroportului Ghimbav ar putea fi prelungit până aproape de miezul nopții. Deși directorul obiectivului, Alexandru Anghel, spune că acest lucru s-ar putea întâmpla de la 1 noiembrie 2023, conducerea ROMATSA afirmă că modificarea nu poate intra în vigoare de la această dată.

Am văzut ce trebuie să completăm. Ne-am făcut fiecare partea de analiză, de adecvare resurse, asta însemnând și oameni și pregătire, instruire. Noi, ca aeroport, ne-am mărit organigrama. Suntem pregătiți pentru extindere de program de la începutul lunii noiembrie. Din punct de vedere al serviciilor de navigație aeriană, furnizorul de servici, în ultima adresă spunea că este pregătit să ofere programul extins, așa cum le-am solicitat. Deci, la ora aceasta, din punctul meu de vedere, din toate datele care le avem, putem spune că se poate extinde programul, dacă nu intervine ceva”, se arată într-un comunicat ROMATSA

Programul aeroportului ar fi unul adaptat solicitărilor companiilor aeriene, care își doresc mai multe rotații la Brașov. Cu excepția zilelelor de luni și sâmbătă, când programul se va încheia la ora 19.00, în celelalte zile va fi activitate în intervalul orar 7.00-23.00.