RATBV sistează serviciul de transport gratuit al bicicletelor

RATBV sistează de mâine, 17 noiembrie, serviciul de transport gratuit al bicicletelor pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov (vineri nu mai circulă remorcile), măsura fiind determinată atât de cererea foarte redusă înregistrată în ultimele zile, cât și de faptul că în perioada imediat următoare sunt prognozate primele căderi de zăpadă.

Societatea noastră mulțumește tuturor bicicliștilor pentru faptul că au utilizat acest serviciu de transport gratuit și pentru felul în care au înțeles să colaboreze cu colegii noștri conducători auto în privința îmbarcării, asigurării și debarcării bicicletelor.

Vă amintim faptul că acest serviciu a fost reluat de RATBV în data de 29 aprilie, iar toate cele trei autobuze aflate în circulație pe linia 20 aveau remorci cu care s-au transportat 30 de biciclete pe parcursul fiecărei ore.

De luni, 20 noiembrie, timp de câteva zile, autobuzele de pe linia metropolitană 420, Rulmentul – Bod, pe sensul de deplasare spre terminalul Rulmentul, vor circula prin comuna Sânpetru pe un traseu ușor deviat, fără a mai parcurge străzile Pășunii și Morii.

Modificarea este determinată de efectuarea de la începutul săptămânii viitoare a unor lucrări de infrastructură pe strada Pășunii din Sânpetru. În aceste condiții, până la finalizarea lucrărilor, autobuzele de pe linia 420 nu vor mai deservi stația ”Morii Sânpetru” (doar pe sensul spre Brașov).

Pentru îmbarcarea călătorilor din zonă va fi amenajată o stație temporară, numită ”Facultativă Morii” și situată la circa 50 de metri după intersecția cu strada Morii.

RATBV își cere scuze călătorilor afectați de această măsură pentru disconfortul creat și îi asigură că imediat după finalizarea lucrărilor va relua circulația pe linia 420 pe traseul obișnuit.