Român costumat în Mickey Mouse, prins la furat în Italia. Ce trucuri folosea pentru a păcăli victimele

Autoritățile din orașul italian Bologna au reținut un român care s-a costumat în celebrul personaj Disney, Mickey Mouse, pentru a comite tâlhării. 

Costumația inedită a atras atenția publicului și a zecilor de copii care s-au adunat să îi facă poze, fără să știe că în spatele aparențelor se ascundea, de fapt, un infractor.

Potrivit investigațiilor, bărbatul, de cetățenie română și în vârstă de 29 de ani, este considerat responsabil pentru o serie de furturi și jafuri petrecute în centrul istoric al orașului Bologna, începând cu anul 2017. Metoda sa inedită de operare a constat în deghizarea în celebrul personaj Mickey Mouse, conform BolognarToday.

Cum opera românul costumat

Modul de operare este similar cu o scenă desprinsă dintr-un desen animat: sub pretextul vânzării de baloane pentru copii și realizarea de fotografii cu aceștia, românul îmbrăcat în Mickey Mouse se apropia de familiile din zonă. În timp ce părinții erau atenți la poze și la copii acestora, o a doua persoană comitea jaful. Mai exact, românul era însoțit și de un complice, o femeie îmbrăcată în costumul lui Minnie Mouse.

Incidentul care a dus la reținerea lui a avut loc în via Ugo Bassi, unde bărbatul deghizat în Mickey Mouse și-a desfășurat activitatea infracțională. În timpul unei acțiuni de patrulare, polițiștii l-au identificat și reținut pe individ, scrie StiriDiaspora.

Acum, românul este reținut și urmează să fie judecat conform legii. Această arestare este o victorie pentru forțele de ordine, care au reușit să intervină și să îl pună sub acuzare pe individ, în ciuda strategiei sale inedite de mascare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!