S-a deschis Centrul de Promovare a Sănătății

Societatea Națională de Cruce Roșie din România a inaugurat Centrul de Promovare a Sănătății, un proiect dedicat atât cetățenilor ucraineni stabiliți temporar în Brașov, cât și persoanelor vulnerabile din comunitate.

Beneficiarii Centrului de Promovare a Sănătății au acces în mod gratuit la servicii medicale de medicină generală și pediatrie. De asemenea, Centrul de Promovare a Sănătății oferă un sprijin esențial pentru starea generală de bine și echilibrul psihosocial, prin ședințe de consiliere individuală sau activități de grup.
Toată lumea ar trebui să beneficieze de serviciile medicale de care are nevoie. Deschiderea Centrului de Promovare a Sănătății în Brașov marchează un pas semnificativ în direcția asigurării accesului universal la îngrijirea medicală, fără a ține cont de unde provin aceste persoane, de statutul lor social sau de cetățenie. În același timp, acest Centru simbolizează angajamentul nostru de a aduce transformări pozitive în comunitate”,  a declarat Gabriela Cercel, director filiala de Cruce Roșie Brașov.