S-a deschis ,,EXPO REAL”!

Brașovul are, pentru al doilea an consecutiv, un stand propriu pentru promovarea potențialului de dezvoltare al orașului nostru.

Brașovul este prezent la cea de a 25-a ediție a celui mai important târg destinat proprietăților și investițiilor imobiliare, EXPO REAL, cu un stand propriu, sub umbrela ,,Invest in Brașov”, unde municipalitatea și companiile brașovene din sectorul imobiliar și conex au ocazia de a stabili noi parteneriate și de a atrage noi investiții în orașul nostru. Evenimentul se desfășoară în aceste zile la Centrul expozițional Messe din München.

Este cea de a doua participare a Brașovului cu stand propriu, după cea din 2022, și face parte din campania municipalității de a poziționa Brașovul ca principala destinație pentru investițiile europene, având în vedere potențialul pe care îl au orașul nostru și zona metropolitană pentru o dezvoltare economică stabilă și sustenabilă.

,,Brașovul este prezent pentru a două oară la cel mai mare târg de investiții din Europa, la Munchen Expo Real 2023, cu stand propriu. Suntem mândri să reprezentăm Brașovul și România și să vorbim despre comunitatea noastră, să le spunem tuturor despre capitalul uman pe care Brașovul îl are, despre oportunitățile de investiții, despre faptul că Brașovul are o platformă industrială pe care vrem să o transformăm într-un parc tehnologic – fosta platformă CET – și despre tot ceea ce turismul brașovean prezintă ca perspective de dezvoltare. Suntem aici, reprezentăm cu mândrie România și am pus Brașovul pe harta internațională a investițiilor”, a declarat primarul Allen Coliban, la deschiderea Expo Real.

La acest importat târg destinat investițiilor imobiliare și proprietăților, Brașovul este alături de alți 1.850 de expozanți, din 36 de țări, și reprezintă România, împreună cu standul Transilvania. Vă reamintim că la ediția din 2022, reprezentanții municipalității și ai companiilor au avut zeci de întâlniri cu potențiali investitori din zona de tehnologii verzi – în cadrul cărora au prezentat platforma CET, din zona de dezvoltări imobiliare de birouri și locuințe, dar și cu reprezentanți ai unor companii specializate în lucrări de infrastructură, regenerare urbană, energie, mobilitate verde.