Scandalul de la Teatrul ”Sică Alexandrescu” Brașov, continuă

Sindicatului Independent al Salariaților din Teatrul ”Sică Alexandrescu” Brașov, îi ”felicită” pe avocații managerului interimar pentru cuvintele poleite cu aur din comunicatul instituției.

Autorii sunt ușor de identificat, întrucât semnatarul este departe de a avea asemenea limbaj.

Comunicatul vorbește despre un ”management de vârf ”care a izolat Teatrul ”Sică Alexandrescu” din Brașov, de lumea teatrului românesc și nu răspunde, ca de obicei, problemelor ridicate de angajați, nici în cadrul instituțional și nici în spațiul public.

Succesul managerului interimar stă doar în ”talentul” de a îndepărta oamenii din jurul lui. Doamnei Stegaru Diana Flavia care a fost angajată pe postul de secretar literar, i-a fost desfăcut ieri contractul individual de muncă, iar doamna Solomon Elena, angajată pe post de consilier juridic, a fost determinată să plece, ambele fiind semnatare ale apelului public făcut către Primăria Municipiului Brașov.

Măsura în care Teatrul ”Sică Alexandrescu” respectă legislația, este limpede demonstrată de numeroasele procese pierdute în instanță de către instituție, de-a lungul timpului.

Această tristă realitate ne obligă să mergem mai departe, încrezători în faptul că măcar JUSTIȚIA funcționează la Brașov, se arată în cel mai recent comunicat de presă transmis de către Sindicatul Independent al Salariaților din Teatrul ”Sică Alexandrescu”.