Scene incredibile: 40 de pasageri WizzAir au rămas pe aeroportul Brașov, după ce compania a schimbat aeronava cu una cu locuri insuficiente

Peste 40 de pasageri care urmau să zboare cu Wizz Air, de la Braşov spre Dortmund, au rămas, joi, în aeroport, după ce compania a schimbat aeronava, alegând una cu locuri insuficiente.

Potrivit Boarding Pass, site specializat în ştiri din aviaţie, peste 40 de pasageri care urmau să zboare joi, 4 ianuarie 2024, cu zborul Wizz Air W63729 de la Braşov spre Dortmund (Germania) au rămas la Braşov.

Zborul era programat să fie operat cu Airbus A321neo (239 de locuri), însă compania low-cost a schimbat avionul cu un Airbus A320, cel din urmă are o capacitate de transport de 180 de locuri”, a transmis publicaţia citată.

Jurnaliştii apreciază că zborul Wizz Air W63730 Dortmund – Braşov posibil să nu aibă ca destinaţie Aeroportul Braşov, întrucât există un decalaj de cinci ore, iar compania low-cost ar fi în imposibilitatea de a decola ulterior de la Braşov înainte de ora locală 19:00, la care aeroportul se închide.

sursa: stiripesurse.ro