Școlile militare de jandarmi recrutează candidați  

În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă „BUREBISTA „ Brașov desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care își doresc să urmeze o carieră militară  în Jandarmeria Română. 

Cerererile de înscriere se depun până la data de 14 mai 2024, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail office@jandarmeriamobilabrasov.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. 

Data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 21 mai 2024. 

Deasemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov derulează o nouă campanie de recrutare candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat in sesiunea iulie – august 2024 la instituțiile de învățămant din structura Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.  

Până pe data de 19 mai a.c., tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 – 27 ani se pot înscrie la concursul de admitere la una din instituțiile de învățământ din structura M.Ap.N. și A.N.I.. 

Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail office@jandarmeriamobilabrasov.ro  

Candidații au obligația de a urmări informațiile cu privire la modul de organizare și desfășurare a concursurilor de admitere pe site-urile oficiale ale instituțiilor de învățămant pentru care optează.  

Pentru mai multe informații accesați link-ul : www.jandarmeriamobilabrasov.ro sau la telefon 0268545900, interior 24607 sau   ,25631 de luni până vineri între orele 08.00-16.00, Serviciul Resurse Umane. 

Plutonier major Cojocaru Alexandra Maria-purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un LIKE, comunității de cititori pe pagina noastră de Facebook!